Announcement

Collapse
No announcement yet.

vBulletin Forum - Learning Center

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vBulletin Forum - Learning Center

    For those of you still trying to get familiar with all the new buttons and gadgets and widgets on this new Pit Gate message board, take a little bit of time and start here:

    http://www.vbulletin.com/en/learn-more/ and visit "The Basics" section.

    (Note: Some videos are specific to the site design, but others will help you through the basics of posting and editing and using the tools)

    If you find you still can't figure it out, post your questions below and maybe other users can answer your questions or maybe they are having the same issues. We want this to be a fun, pleasant experience once the season gets started. We thank all of our loyal supporters and want to keep everyone hanging around while we transition to modern technology.
    ~~ Connect with me on LinkedIn ~~
    http://www.linkedin.com/in/bryanautullo

  • #2
    Am i the only one that has a problem with the page taking 45 seconds before I can click on anything everytime i hit refresh or back?

    Comment


    • #3
      Haven't heard of anyone else having issues. Using Firefox or IE or what browser? Maybe Jake can look into a fix for that. Works fine for me with Firefox.
      ~~ Connect with me on LinkedIn ~~
      http://www.linkedin.com/in/bryanautullo

      Comment


      • #4
        chrome

        Comment


        • #5
          The same thing happens to me, I'm using Chrome also. It usually only happens when I use the back button in the browser. If I scroll to the top of the page and navigate that way it works fine.
          __________________________________________________ _________

          http://www.cjgilbertphotography.com/

          Comment


          • #6
            We're looking into it. It seems to just be a Chrome issue. Firefox and IE work from from what I know. I don't use Chrome, so I don't have any idea if there are any settings on your end that might help.
            ~~ Connect with me on LinkedIn ~~
            http://www.linkedin.com/in/bryanautullo

            Comment


            • #7
              Any way to allow us to post youtube videos in a comment?

              Seen on some message boards where you can add a youtube link like this (minus the spaces):

              [ youtube ] URL LINK [/ youtube ]
              2016 Racin' Chasin' Counter: X Races @ X Tracks

              Comment


              • #8
                Originally posted by OhioDirtFan View Post
                Any way to allow us to post youtube videos in a comment?

                Seen on some message boards where you can add a youtube link like this (minus the spaces):

                [ youtube ] URL LINK [/ youtube ]
                yea you can ... what you need to do is hit the movie reel and put in the link version. You might have to hit the "A" to the right with the attachment and smiles so it will show "toggle advance editor" which gives you a lot more options.

                The only thing about the video which they would allow it to be a little bigger. Maybe they will after seeing this and working on some bugs yet.

                ***EDIT*** Once you click on the video it does go bigger like a normal YouTube video so it looks good. Hope that doesn't confuse anybody with the photo and then the video of it.

                Last edited by ErocWolverine; April 28th, 2014, 12:27 PM.

                Comment


                • #9
                  brilliant ... did not see that
                  2016 Racin' Chasin' Counter: X Races @ X Tracks

                  Comment


                  • #10
                    Still having trouble logging into this site? Some people have been having trouble just finding the Sign In button. Here it is...
                    ~~ Connect with me on LinkedIn ~~
                    http://www.linkedin.com/in/bryanautullo

                    Comment


                    • #11
                      Just a heads up, I couldn't sign up for the site while using Mozilla Firefox. I switched to Internet Explorer to sign up, worked fine. I can now use mozilla firefox with no issues, only issue was signing up!

                      Comment

                      Working...
                      X